Green Nail Polish Necklace

Image

I thought it was about time to show one of my jewelry creations at this place. This is a nail polish necklace I made recently. I used IsaDora Silver Sparkles, Zoya Apple and OPI Cuckoo for this color for the colored background and then I added small amount of Kleancolor Metallic White to complement the green.

The text is a name, Sheila, but written in the language Urdu.

Idag tänkte jag visa mitt första lacksmycke här på bloggen. Det här är ett grönt halsband gjorde av nagellacken IsaDora Silver Sparkles, Zoya Apple och OPI Cuckoo for this color. Jag lade också till lite vitt i form av Kleancolor Metallic White. Namnen jag sedan gjöt in i mitten är skrivet i språket Urdu och betyder Sheila.

Jag gillade verkligen formen på berlocken för det här smycket. Jag tror jag ska göra ett eget halsband i liknande design men då skulle jag vilja ha ett silverfärgat och med lite annan färgsättning.

Advertisements

2 thoughts on “Green Nail Polish Necklace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s