Busy keeping up!

DSC_0343

Some periods in my life I have to struggle to keep up. To keep up with work, family, every day life and being the person I want to be. This has been such a period. No time for blogging, just a race against time to keep my life in order. But I made a promise to myself once that I will not give up blogging. If I didn’t have the time I would let the blog rest, but not give it up. This has been such a time.

But I think I’m back on track now…

Vissa perioder i livet har jag fullt upp. Fullt upp med att hålla näsan över vattenytan. Fullt upp med att hinna vara så bra som jag vill vara på jobbet, vara den mamma jag vill vara och hinna med allt som livet innehåller. Det här har varit en sån period. Jag lovade mig själv en gång att jag inte skulle sluta blogga. Jag bestämde mig för att om jag inte har tiden så får bloggen vila, men jag ger inte upp den. Det här har varit en sån period.

Men jag tror att jag är tillbaks på banan nu…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s