The Neverending Pile Challenge – Had to have it still haven’t worn it – CrowsToes Cheshire

DSC_0569

I saw Helenas post today at Lacky Corner for the Neverending Pile Challenge and I just love the theme for the day! So today I’m jumping straight into the Neverending Pile Challenge with the Had to have it still haven’t worn it theme.  Just like every other nail polish addict I have a pile ( or actually several drawers full) of polishes I just had to have but haven’t worn since the day they arrived.

Inspired by the theme I selected this glittery bomb, CrowsToes Cheshire. This is one of the polishes I just loved at first sight and had to have. Purple is my color and I love the combination in this polish, especially with the yellow hexagons added.

For this manicure I used one coat of China Glaze Creative Fantasy as base and then added three coats of Cheshire.  When using glitter I like it dense.

I’m glad I bought it…

Cheshire

 I morse såg jag Helenas inlägg för dagen på Lacky Corner för the Neverending Pile Challenge som hon deltar i. Och dagens tema är Had to have it still haven’t worn it (lack man bara måste ha köpt tidigare med aldrig använt). Inspirerande tema, jag har flera lådor med lack som samlat damm länge men som egentligen är helt fantastiska.

Jag plockade fram CrowsToes Cheshire, ett helt galet glittrigt lack som stått övergivet alldeles för länge. Lila är min färg och jag gillar den lite udda kombinationen i detta lack med de gula hexagonerna. 

Här bär jag ett lager China Glaze Creative Fantasy som bas och sedan tre lager Cheshire. Ska det vara glitter ska det vara packat med glitter.

Jag är verkligen glad att jag köpte detta häromåret…

Advertisements

9 thoughts on “The Neverending Pile Challenge – Had to have it still haven’t worn it – CrowsToes Cheshire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s